Glasschade herstel

Weet u ook niet zo goed hoe u bij glasschade het herstel moet regelen? Of vindt u het glasherstel in Nederland altijd erg veel geregel? Schakel dan Glascombinatie Nederland in! Terwijl u al druk genoeg bent met andere belangrijke zaken, regelen wij alles van A tot Z voor u. Wij zijn al ruim 25 jaar een familiebedrijf dat diverse bedrijven in Nederland helpt bij het glasherstel. Door ons complete servicepakket keren veel van onze klanten bij ons terug.

Wat wij doen om te helpen bij glasschade en het herstel hiervan

Wij fungeren als trechter als het gaat om het melden van een glasschade en het herstel hiervan. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers volledig op verschillende gebieden:

  • Het aannemen en verwerken van glasschademeldingen
  • Glasschademeldingen door communiceren naar onze glasherstellers
  • Financieel management
  • Maandelijkse inspectie van uitgevoerd werk
  • Cijfermatige analyses verstrekken voor financieel inzicht

Als enige meldkamer in Nederland voeren wij inspecties uit over de uitgevoerde werkzaamheden. Dit doen wij om de kwaliteit van het glasherstel van een schadeherstelbedrijf in Nederland te waarborgen en onze service zo compleet mogelijk te maken. Daarnaast is het bovenstaande pakket ook aanpasbaar aan de wensen van nieuwe situaties.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Wilt u graag meer informatie over onze diensten en de diverse mogelijkheden bij ons bedrijf bespreken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0800-0224410 of stuur een e-mail naar info@glascombinatienederland.com. Wij werken binnen een netwerk van diverse glasschadebedrijven die helpen bij glasherstel in Nederland. Bij ons familiebedrijf helpen wij u en uw onderneming graag!