Meldkamer


Glascombinatie Nederland beschikt over een eigen centrale meldkamer met een Gratis service- Nummer: 0800-0224410 welke in het midden van Nederland gevestigd is en zodoende kan voldoen aan de KWH-norm.


Deze meldkamer wordt geleid door een uitstekend team van medewerkers die flexibel en slagvaardig optreedt bij de glasherstel-verzoeken die dan voortvarend worden opgelost. Door dit systeem wordt er kostenefficiënter gewerkt en heeft als groot voordeel dat opdrachtgevers ten alle tijden de gewenste kwaliteit aantreffen.


Door met de opdrachtgever vooraf een werkprotocol op te stellen ten behoeve van een glasherstelopdracht zal elke melding die binnenkomt worden gescreend, aan de hand van de aangeleverde objectbestanden, waardoor er een optimale klanttevredenheid wordt gerealiseerd.
Hierdoor zijn wij in staat met kennis van zaken uw glasschade melding op één centraal punt aan te nemen en zo adequaat mogelijk af te handelen, waardoor u zo snel mogelijk wordt geholpen door een in uw regio werkend glasherstelbedrijf.